Hem / Slöjdföretagare Västmanlands län / Hitta nätverk

Hitta nätverk

Vill du få inbjudningar till seminarier, tillgång till digital mötesplats och ha en länk till ditt företag på Västmanlands läns hemslöjdsförbunds webbplats? Anmäl dig i Västmanlands läns hemslöjdsförbunds register så får du löpande information via e-post.

Interregional mötesplats
Du har möjlighet att träffa slöjd- och hantverkskollegor i Mälardalsområdet på de seminarier som hemslöjdskonsulenterna i Stockholms-, Sörmlands-, Uppsala-, Västmanlands- och Örebro län arrangerar årligen i interregionala samarbetet Kulturella och kreativa händer i Mälardalen.

Regional mötesplats
Västmanlands läns hemslöjdsförbunds erbjuder en digital mötesplats för dig som är näringsverksam slöjdare och hantverkare i länet. I en privat grupp på Facebook kan du bland annat få och ge tips om allt från företagande till kreativa processer och utställningar, skapa kontaktar och diskutera. På sidan Hitta slöjd och hantverk på slojdivastmanland.se, en digital slöjd- och hantverksgalleria i miniformat, kan du också hitta kollegor.

Lokal mötesplats
Söker du nätverk lokalt är de företagsfrukostar som näringslivsenheterna i kommunerna arrangerar bra tillfällen att träffa företagarkollegor och skapa nya kontakter.

Mästarregistret - Guiden till Sveriges hantverksmästare

I Mästarregistret – Guiden till Sveriges hantverksmästare kan du söka efter kollegor som har mästarbrev i en mängd olika slöjd- och hantverksyrken som bland annat broderi, handvävning, smide och träsvarvning. En bra webbplats om du letar efter nya samarbeten och som mästare att synas på.

Är du mästare och inte finns med i registret finns det ett anmälningsformulär på webbplatsen som du kan fylla i. Mästarregistret drivs av Hantverkarna, Svenskt Näringsliv och Företagarna.

Hitta hantverksmästare
Yllebroderi av Anna Wengdin

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå