Hem / Slöjdföretagare Västmanlands län / Slöjdföretagande

Slöjdföretagande

Funderar du på att starta slöjdföretag? Driver du redan ett företag? Eller vill du utveckla? Via nedanstående webbplatser hittar du information oavsett i vilken fas och var i länet du befinner dig. Du hittar lokal information om företagande via näringslivsenheten i din kommun.

Affärskompetens Sverige
Affärskompetens Sverige är en ideell förening som hjälper mindre företag att bli mer lönsamma genom att stärka företagsledare och medarbetare i ämnen som är viktiga för alla företag. Det kan till exempel handla om ekonomi, försäljning, marknadsföring och ledarskap. För att sänka trösklarna till kompetensutveckling erbjuder de ett digitalt utbud med en mix av kurser, coachning och e-learning.

Coompanion Mälardalen
Experter på kooperativt företagande där du kan få hjälp att analysera lokala behov och marknader, söka finansiering samt hitta mervärden genom att samverka med andra företag. Du kan boka rådgivning. På webbplatsen finns även praktiska mallar.

Företagsjouren
Om du har ett företag som har drabbats av pandemins effekter eller blir påverkad av händelserna i Ukraina och Ryssland kan du kontakta företagsjouren för kostnadsfritt stöd. Företagsjouren drivs och bemannas av Almi Mälardalen.

Nyföretagarcentrum i Västmanland
Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget kan få kostnadsfri rådgivning i flertalet kommuner i länet.

Nyföretagarhjälpen
Nyföretagarhjälpen som har ett digitalt fokus startade i april 2020 för att stötta och vägleda dig som är nyföretagare. Nyföretagarhjälpen arrangerar kostnadsfria återkommande livesändningar på Facebook. Ingår i Nyföretagarcentrum.

PUNKS
PUNKS, Passionsdriven Utveckling av Kultur, Näringsliv och Samhälle är en nationell ideell branschoberoende förening. En av föreningens målsättningar är att så många som möjligt ska kunna leva på det de älskar och bli framgångsrika inom sina olika fält. Utvecklad plattform för passionsdrivna kreatörer.

Slöjdföretagande
Nämnden för hemslöjdsfrågor har bra sidor där du bland annat hittar information om offerter och avtal, digitalisering, arvode, hållbart företagande och pensionssparande.

Verksamt
Webbplatsen är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som ska starta, driver eller vill utveckla alternativt avveckla ditt företag.

Hitta näringslivsenhet i din kommun
Arboga kommun
Fagersta kommun
Hallstahammars kommun
Kungsörs kommun
Köpings kommun
Norbergs kommun
Sala kommun
Skinnskattebergs kommun
Surahammars kommun
Västerås stad

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå