Hem / Hem / Bli medlem

Bli medlem

Inom Hemslöjden finns över hundra års förädlad kunskap om återbruk, småskaligt skapande, kvalitet och hållbarhet. Som medlem kan du delta i kurser, workshoppar och andra aktiviteter. När du blir medlem hos oss så blir du del av en kreativ folkrörelse som formar framtiden med händerna. Som medlem har du också möjlighet att påverka verksamheten genom att engagera dig i föreningen.

Varje år genomför slöjd- och hantverksföreningarna i länet och Västmanlands läns hemslöjdsförbund tillsammans över 200 aktiviteter. Det betyder att du som medlem har möjlighet att delta i ett slöjdaktivitet i genomsnitt varannan dag under året. Som medlem har du också möjlighet att påverka verksamheten genom att engagera dig i föreningen.

Så här fyller du i formuläret
I formuläret skriver du först in dina adressuppgifter och därefter visas de föreningar du kan välja i ditt område. Fyll i vilken typ av medlemskap du önskar. Notera att du som enskild medlem inte kan söka medlemskap i Västmanlands läns hemslöjdsförbund.
> Klicka här för att komma till formuläret (Hemslöjdens webbplats).

Kontakta oss
Har du frågor om medlemskapet eller vill veta mer om Hemslöjdens personuppgiftspolicy? Läs mer på Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund, SHR. Har du frågor om vår verksamhet? Kontakta oss gärna och välkommen som medlem!

Hör av dig
Oavsett om du vill bli medlem eller inte är du alltid välkommen att höra av dig med tankar, idéer och synpunkter. Skriv gärna några rader och skicka till oss! Välkommen att höra av dig!

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå