Hem / Hem / Licensiering

Licensiering

Det material, text eller bild, som finns på Västmanlands läns hemslöjdsförbunds webbplats och som länshemslöjdsförbundet har upphovsrätt till får du använda enligt den Creative Commons licens som är angiven. Västmanlands läns hemslöjdsförbund vill genom att licensiera sitt material bidra till ett öppet internet. Licensen anger hur du får använda materialet. På webbplatsen används eget material, inköpt material och material från privatpersoner.

Licens och ägare är angivna
Notera att det på webbplatsen också finns material som ägs av annan part. Vem som äger materialet framgår i löptext på artikelsidor och av bildtext i bildgallerier. Vill du använda material som ägs av annan part tar du direktkontakt med ägaren.

Ladda inte ner lågupplösta bilder, s k tumnaglar då de saknar licens och uppgift om hur du får använda bilderna. Upphovsrätten för tumnaglarna kan innehas av Västmanlands läns hemslöjdförbund eller annan part.

Frågor
Är du tveksam vilket material du får använda? Kontakta Susann Levál, länshemslöjdskonsulent, Västmanlands läns hemslöjdsförbund, 070-22 22 470, susann.leval@slojdivastmanland.se.

Creative Commons

Syftet med Creative Commons är att ge människor som skapar och som vill dela med sig av sina verk (helt eller delvis) ett verktyg. Det görs genom ett enkelt system av licenser.

Upphovsmannen väljer vilka friheter hon eller han vill att verket ska ha och får ett licensavtal som passar hennes eller hans önskemål. Det enklaste sättet att licensiera ett verk är att använda Creative Commons licensverktyg.

Läs mer
Creative Commons

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå