Hem / Projekt / Sy tavlor!

Sy tavlor!

 

Tavlor-1
Eftersom det fortfarande finns några fyrkanter kvar från förra gången jag klippte jeans ska dessa användas!

Varje fyrkant kan dekoreras på olika sätt med appliquéteknik och broderier, sen får vi se om det blir väggbonader eller ett större täcke. Vi får se hur lång tid det tar, det finns ingen brådska!

Tavlor-2
Detta block är gjort med appliceringar från rester av tyget som användes till en väska jag gjort tidigare. Av gamla rester och broderitråd gjordes resterande ”embellishments”.

Tavlor-0
I detta block har jag appliceringar med och utan vliesofix (löv är enklare att sy om de redan sitter fast och man ser hela bilden, till trädstammen hade jag bara tyget och många nålar som hjälpte mig att forma grenarna).

Katten är ett gammal bokmärke som gärna vill synas lite mer… Den är virkad (något jag inte kan) och det är kanske därför jag vill använda den. Svansen hänger lös så att effekten blir lite mer interaktiv?

Sen fixades de sista detaljerna; ugglorna och blommorna.

Tavlor-3
Gjorde också ett tredje block.
Det blir spännande att se vad det blir av dessa…

 

Text och bild: Gloria, Glorias quilt
(Texten är editerad av Tobias Havaas, Västarvet, från två olika blogginlägg: Glorias Block 1 och Glorias Block 2)

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå