Hem / Projekt / Gör ett halsband av gamla lakan

Gör ett halsband av gamla lakan

Anita Stenmark har på sin blogg Handkraft & Återbruk ett roligt projekt där hon av sitt favorit-retro-lakan från 70-talet gör tio nya saker av det. En av de tio textila återbruken blev detta snygga halsband.

Gör så här gjorde Anita:
Jag sydde en lång tub som jag stoppade med vadd i lite varierande storlekar, och mellan vaddkulorna gjorde jag en eller flera knutar. För bekvämlighetens skull lät jag delen som går runt halsen vara helt ostoppad.  När halsbandet var klart kom jag på att jag kanske skulle stoppat det med tygrester istället för vadd, mer i linje med utmaningen och ett bättre miljötänk.

Text & bild: Anita Stenmark, Handkraft & Återbruk 2011

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå