Hem / Aktiviteter / Utställning / Delta i webbutställning

Delta i webbutställning

2020-09-10 - 2021-06-30, 10:00-00:00
Västerås, Utställning

Vill du delta i #slöjdasomdukänner? Du skapar mönster, symboler, monogram eller bomärken utifrån dina upplevelser under coronapandemin i valfri teknik och i valfritt material. Länets slöjd- och hantverksföreningar bjuder tillsammans med Västmanlands läns hemslöjdsförbund in dig att delta i webbutställningen #slöjdasomdukänner. Löpande inlämning till så länge pandemin pågår.

I framtiden kommer vi förmodligen att prata om ett före och efter coronapandemin. Det är en speciell tid, en period som kommer att skriva in sig i historieböckerna och där vi hoppas att du vill bidra med dina slöjdade upplevelser till en viktig samtidsdokumentation i handgjort skapande. Låt dina händer fritt gestalta dina tankar, upplevelser, känslor eller erfarenheter under coronapandemin.

#slöjdasomdukänner
Utmaningen är att skapa mönster, symboler, monogram eller bomärken utifrån dina upplevelser under coronapandemin. Hur upplever du den här tiden? Vilka frågor har berört dig mest? Vilka erfarenheter har du gjort? Vad tycker och känner du? Vilka är samhällets största lärdomar enligt dig? Formulera ett eller flera nyckelord utifrån de frågor du funderar över och skapa mönster, symboler, monogram eller bomärke med orden som inspiration. Varför inte ringa eller chatta med dina slöjdkamrater? Eller bjuda in till ett digitalt slöjdcafé för att diskutera och utbyta idéer? Eller varför inte gå ihop några stycken och göra ett kollektivt verk tillsammans om möjligt? Du kan använda vilken teknik, vilket material och vilka mått du vill.

Mer information
Slöjda som du känner visas som en webbutställning på www.slojdivastmanland.se med löpande inlämning så länge pandemin pågår. Ditt bidrag publiceras i webbutställningen direkt när du har lämnat in. Du är välkommen att delta var du än bor i landet, såväl medlem som icke medlem! Du hittar mer information på Västmanlands läns hemslöjdsförbunds webbplats. Välkommen med ditt bidrag!

 

#slöjdasomdukänner
#slöjdivästmanland
#karantänslöjd

 • Datum

  2020-09-10 - 2021-06-30, 10:00-00:00

 • Vad

  Utställning

 • Plats

  www.slojdivastmanland.se
  Hejargränd 6 A
  721 33 Västerås

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå