Hem / Notiser / Hållbara rum tipsar

Hållbara rum tipsar

2020-12-11
Filmvinjett för Hållbara rum tipsar

Första filmen under vinjetten Hållbara rum tipsar är sy julklappspåsar. Vinjett: Västmanlands läns museum.

 

Utställningen Hållbara rum på Västmanlands läns museum är med anledning av de skärpta råden stängd till och med 12 januari 2021. Just nu ställer vi delvis om programverksamheten. Under filmvinjetten Hållbara rum tipsar kommer du att kunna kika på delar av utställningen, få hållbara smarta tips och möta utställare. Först ut är filmen om hur du kan sy julklappspåsar.

Det lackar mot jul! Slå in dina klappar i annat än papper? Varför inte sy fina julklappspåsar i tyg som du kan lägga presenterna i? Ett bra tillfälle att använda spillbitar eller annat tyg som du redan har hemma i hyllan. Påsen kan mottagaren dessutom använda till annat efter paketöppnandet. Som ett extra sparpaket för en hållbar värld. Följ med Lovisa Lindström när hon visar hur hon enkelt och snabbt syr julklappspåsar till jul. Du kan också! > Se filmen Sy julklappspåsar.

Fler filmer under produktion
Fler filmer är under produktion just nu. Filmerna ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 30 maj 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund. Du kommer att hitta samtliga filmer via Västmanlands läns museums webbplats, Västmanlands läns hemslöjdsförbunds webbplats och på våra organisationssidor på Facebook.

#hållbararum
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå