Hem / Projekt / Täck en fläck

Täck en fläck

Tips om du fått en fläck på kläder – eller på något annat föremål

Har du fått en fläck där du inte vill ha den? På ett plagg eller annat föremål du gillar? Då kan du antingen brodera något litet eller en vacker girlang eller så kan du, som jag, sätta knappar för att dölja den.

Jag satte en hel rad knappar runt hela klänningen för bara en knapp mitt fram hade sett lite märkligt ut. Klänningen blev som ny!

Text och bild: Marita Jönsson, hemslöjdskonsulent i Halland 2010

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå