Hem / Projekt / Sy en sittpuff

Sy en sittpuff

Nu är det första lapprojektet klart! Nya sittpuffar till tv-rummet, eller kanske till barnens rum. Ja tanken är i alla fall att det ska vara barnens som de kan sitta på när det passar (och när de kan sitta…). Fast de var väldigt sköna, så vi kommer nog också att använda dem.

 

 

 

 

 

Jag blandade mina nya tyger från John Lewis med lite gammalt.

 

 

 

Eftersom att de flesta tygerna var ganska tunna fodrade jag med ett lite stadigare tyg inuti

Och sen stoppade jag med vadd. I botten stoppade jag in gamla gardiner och  lite annat fult tyg som jag ändå aldrig kommer att använda. Så fick de lite tyngd och blev stadiga att sitta på.

  

Text och bild: Johanna Sandén, bloggen jojo kan själv 2012. 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå