Hem / Projekt / Ordning på torpet, gör en laddlåda

Ordning på torpet, gör en laddlåda

Fröken Textil har varit och shoppat i grovsoprummet. Butiken där man kan hitta allt! Bra pris dessutom. Av bortkastade skokartonger blev det snygga lådor för alla sladdar och laddare som gärna dräller omkring.

Min favoritbutik heter Grovsoprummet. Det är billigt och miljövänligt. Jag har hittat så mycket fina grejer där, vår läslampa, en rolig bålskål, fina koftor, krukväxter m.m. Ibland behöver dock det man hittar pimpas för att bli fint och bra.
Även om jag försöker hävda att jag gillar sladdar och pryder dem med små smycken, kan jag tröttna på alla dessa laddare som ligger överallt. Laddare till mobilen, till datorn, till tandborsten, till kameran osv. Så jag for ner i favoritbutiken Grovsoprummet och hittade några skokartonger. Lite resttyg, limning och syning senare stod laddlådorna klara.

Text och bild: Anna-Lisa Persson 2011

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå