Hem / Projekt / Mota vinden, sy ett dragstopp!

Mota vinden, sy ett dragstopp!

fenestre500

Motar vinden i fönstret

Jag har dragiga fönster. Har tänkt sy något att lägga för att mota vinden vintertid.

När så ett örngott, som såg ut så här:

fenestre1

gick sönder klippte jag till tre olika bitar, nålade och sydde ihop på långsidan.

fenestre500

Jag stoppade dem med ullstoppning och sydde dekorativa band över några småhål och knöt ihop med ytterligare andra band. På så sätt kan jag eventuellt lätt tömma dem och lägga undan utan att de tar plats under sommarhalvåret. Med banden försökte jag matcha mina ”flickiga” tapeter i gästrummet…

 

Marita Jönsson, Slöjd i Halland

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå