Hem / Projekt / Låt sommarens bär lysa upp vintermörkret

Låt sommarens bär lysa upp vintermörkret

Ljuskronor av alla de slag kan man hitta på loppis ganska lätt och billigt. Förra året torkade jag rönnbär och gjorde girlanger till en svart krona. I år ska jag leta slånbär till en mässingskrona – blått och gult, det kommer att bli kungligt värre :-). Nypon tror jag blir fint också eller svarta fläderbär.

Plocka bären när de som finast och lägg dem på tork. Sen är det bara fram med nål och tråd och fantasi!

text och bild: Eva Gustavson, Västarvet 2011

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå