Hem / Projekt / Gör en knappbrosch

Gör en knappbrosch

Knappbrosch
Jag älskar gamla knappar, man kan göra så mycket av dem. Som en brosch t ex. Här blev det tillsammans med lite vadmalsspill. Lite bakvänd ordning blev det nog att sy knapparna först och sen klippa runt, men det funkade. Den röda baksidan klippte jag något större så att den syns lite i kanterna och så limmade jag ihop delarna. Till sist fäste jag en nål på baksidan så klart.
Text och Bild: Eva Gustafson 2011

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå