Hem / Projekt / Gör en hönsnätsampel

Gör en hönsnätsampel


Jag har i dagarna experimenterat lite med hönsnät. Ville göra lite själv. Jag har vikt och virat och klämt ihop hönsnät & format en oval ”kruka”. Men jag blev inte riktigt nöjd med den så, bara i sig själv. Så jag testade med lite snöre, så att det blev en ampel.
& helt plötsligt så gillade jag den. Den funkar. Min plan är att den skall hänga ute & då tror jag att den fungerar till och med ännu bättre. Neutral mot grönskan. Vill man inte ha växter i krukor kan man lägga en fiberduk i botten & jorden direkt, så fyller det ut hela formen, det skulle vara snyggt.


Ampel på gång.


Färdig ampel.

Idé & foto: Madelene Edlund, bloggen.designmadde.se

Publicerad 2012.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå