Hem / Projekt / Gör en dörrskylt

Gör en dörrskylt

Varför nöja sig med en liten namnlapp på brevinkastet när det finns så mycket roligare sätt att berätta vem som bor bakom dörren?

Här är ett alldeles strålande exempel på en snygg och personlig namnskylt jag gick förbi en dag. Förutom vem som bor där säger den dessutom:
1. Varning för musik
2. Ingen reklam tack
3. Räkningar undanbedes
4. PS. Jag har ingen TV. (Detta inlägg är från en tid då TV-innehav belades med särskild avgift och de som inte anmält TV-innehav fick besök av kontrollanter som jagade avgiftssmitare)

Jag vart som tvungen att ringa på och fråga om jag fick lägga upp den som ett slöjdtips och det fick jag!

För att göra en liknande behövs en LP- eller EP-skiva, en tonarm som gjort sitt och en etikett. Du kan behöva borra upp mitthålet om du vill passa in det över titthålet på dörren så som Nichlas gjort. Sen finns det CD-etiketter att köpa om du inte vill klistra egna, men de behöver nog skäras/klippas till för att passa. Slutligen är det bara att skruva fast härligheten.

För den som inte är överdrivet musikintresserad går det ju såklart att återbruka nåt annat än skivor.

Idé: Nichlas Johnson Text och bild: Tobias Havaas, Västarvet. 2011

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå