Hem / Projekt / Gör en anteckningsbok

Gör en anteckningsbok

Gör så här:
Skölj ur ett mjölkpaket noga.
Mät in anteckningsblocket och klipp ut ”pärmen”


Välj vilka papper du vill använda.

mät ut och klipp.

mät ut och klipp sidorna.

Klistra fast allt med papperslim och putsa kanterna.

Gör om själva proceduren och limma fast en insida innan du även limmar fast blocket.
Därefter stämplade jag med stämpeln ”återbruk” från articsisters och limmade fast den på baksidan.

Jag dekorerade framsidan med ett sidenband, en röd gammal kläddknapp som jag använde som stängningsanordning. Hittade en garnbit som jag använde som ”stängare”. Stämplade med stämplar från articsisters. Dekorerade med blommor och en till brad i mitten. Samt en charms i lilla fönstret.

Text och bild: Lisbet Olofsson 2011

Läs mer om vad Lisbet hittar på på bloggen Hälsozam

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå