Hem / Projekt / Gör en ampelmobil av konservburkar

Gör en ampelmobil av konservburkar


Att nyttja ett rum, en balkong eller en uteplats fullt ut är för mig att både tänka vågrätt & lodrätt. & då jag behövde en ampel för mina små plantor & kryddor kom jag på att göra en ampel av konservburkar.


Jag har klätt dem med tidningspapper som jag sedan strukit lim på – sa att de blivit lite blanka & står bättre emot vatten.

 


Jag har sedan slagit hål i varje burk med en spik & sedan knutit ihop dem i ett snöre & vips – en ampel!


Idé & foto:
Madelene Edlund, bloggen.designmadde.se

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå