Hem / Projekt / Fusa en plastpåseskål!

Fusa en plastpåseskål!

plastskal-insida
Jag blev inspirerad av skålen tillverkad av gamla pappkort i ett tidigare tips som du hittar här. Där finns också beskrivning på hur du syr ihop den.

Plastskal-medstrykjarn

Jag har klippt plastpåsar i remsor och ”vävt” ihop remsorna. Det vill säga lagt dem växelvis över och under varandra och sedan använt strykjärn för att smälta ihop dem. För att få det stadigt har jag lagt flera lager plastpåsar på baksidan och fortsatt stryka ihop tills det blivit lagom tjockt. På insidan har jag gjort mönster genom att klippa plastremsor och använda fruktnät. Till denna skål har jag fem lager plast. För en beskrivning hur du gör det kan du titta på tipset Prova fusa plast med strykjärn.

Plastskal-stygn Plastskal-eightparts Plastskal-utsida

Ytan känns lite som läder och det finns många olika användningsområden som jag tänker fortsätta med att utforska.

Tips och bild: Lotta, hemmahoslotta.se

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå