Hem / Projekt / Förvandla en rislampa

Förvandla en rislampa

Det här DIY-projektet tog sin tid, men nu blev det äntligen klart! Från vanlig risboll till en fantastisk lampa – som ett konstverk nästan. Lika snygg oavsett om den är tänd eller släckt. I love it!

Okej, si-så-där 16-20 timmar av klippande, klistrande och pappersprassel skapade jag en annorlunda lampa. Det är ett superenkelt DIY-tips i sig, men det TAR TID! Så det är inget för dig utan tålamod. Jag klistrade på pappersremsorna med extra starkt limstift, men efter att jag klistrat fast två tredjedelar tog limstiftet slut och jag fortsatte med limpistol – och OJ – vad mycket enklare det gick då! Så det rekommenderar jag från början!
Så här ser den ut släckt.

 

Text och bild: Carolina Seybold, 2012.

(Carolina har gjort denna helvita papperslampa och beskrivning, hon i sin tur fick idén här)

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå