Hem / Projekt / Fixa finaste burken

Fixa finaste burken

Lotten driver bloggen Örnnästet där kan man hitta mycket fint. Bland annat dessa fantastiska burkar med loppisdjur. Här kommer hennes beskrivning på hur man kan göra egna:
Så hur har jag gjort dessa då kanske någon undrar? Först och främst har jag tvättat det som skall målas med målarsoda. Sedan har jag limmat fast mina djur på locken med ett bra lim. Jag använde ett som häftar vid allt och är superstarkt. När limmet är torrt har jag spraymålat locken ute. Bra att tejpa någon sorts distans under locken så kanterna blir fina. Jag använde tomburkar och maskeringstejp.
Djuren har hon sprungit på, på loppis.
Foto och beskrivning: Lotten ÖrnHemsida: Örnnästet
Publicerat 2012.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå