Hem / Projekt / Fixa en flätad kofta

Fixa en flätad kofta

Denna grå kofta är usprungligen min mormors. Den hade en virkad krage från början, vilken jag klippte av. Förra veckan, två år efter att kragen fick gå, hade jag ändå inte använt koftan och bestämde att det var dags att göra något med den.

 


Nederdelen klipptes av och långa revor klipptes på baksidan.

 


Av nederdelen klipptes remsor i samma längder som revorna.

 

Sedan flätades remsorna mellan revorna på insidan av koftan och syddes med raksöm.Voila, en flätad tröja! Kan användas åt båda hållen.


Text och bild: Emelie Lindberg, bloggare (Vem pysslar?) 2012.

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå