Hem / Projekt / Bygg ett resväskeskåp

Bygg ett resväskeskåp

Jag hittade på hans hemsida www.jamesplumb.co.uk. Där finns också fler bilder.
Jag blev peppad på att gör nåt liknande. Att bygga en hylla med rena hyllplan är relativt enkelt, det trixiga är att göra lådorna. Så jag ska hålla utkik på diverse loppisar framöver och kanske slänga ihop nåt kul. Med lite tur går det att hitta färdiga hyllor som passar.

Foto och idé av James Plumb. Inlagt av Tobias Havaas, 2012

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå