Hem / Projekt / Bygg en blomhylla

Bygg en blomhylla

Få plats att ge alla dina växter bra ljus och få ett grönskande fönster. -Extra bra om utsikten är tråkig. Den här såg jag hemma hos några kompisar, Karin och Marcus, och insåg hur snabbt och enkelt man faktiskt kan fixa saker. Konstruktionen är jätteenkel; fyra lika långa reglar och två lika stora skivor, en till botten och en till tak. Sen är det bara att skruva ihop.

Väldigt funkis och Marcus grovhuggna grejer har en sorts ärlig charm om sig. Fast jag själv skulle ha svårt att släppa perfektionen och istället lägga ner kanske fem gånger så mycket jobb på den. Det kan också vara orsaken till att jag inte har lika mycket hemsnickrat hos mig..

Text och bild: Tobias Havaas, Västarvet. 2011
Idé och konstruktion: Marcus och Karin

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå