Hem / Projekt / Brodera en skylt

Brodera en skylt

Med inspiration från inlägget Gör en dörrskylt presenterar jag min ytterdörr. Min uppfattning är att broderi fortfarande anses lite sött och gulligt, vilket ger utrymme för en rättframmare ton utan att provocera för mycket. Dessutom tycker jag att sött och aggressivt är en bra kombo.

Nu är mina korsstygn inte de vackraste, men jag lär mig. Den som inte vill lära sig sy utan föredrar lite hårdare material kan alltid skära en skylt istället.

Text och Bild: Tobias Havaas, Västarvet 2011

 

 

 

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå