Hem / Projekt / Använd dina gamla VHSband

Använd dina gamla VHSband

2009 var jag på Glimåkradagen (vävmässa) och köpte en vävnota på hur man väver en väska med inslag av gamla VHSband. (Idé och design av: Birgitta Andersson)

Nu har jag vävt ett antal, jag hade merc.bomullsgarn till varp och mellanslag och tredubbelt videoband i inslaget.

Bra sätt att ta tillvara på gamla filmer, man ändå aldrig kommer att se!

Text och bild: Gundla Johnson, Kungsbacka hemslöjdsgille, 2010

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå