Hem / Aktiviteter / Övrigt / Workshop: Kvastskaftsvirkning

Workshop: Kvastskaftsvirkning

Lördag 03 december, 10:00-14:00
Hallstahammar, Övrigt

Kolbäcksdalens slöjdarförening kommer i samband med utställningen Avig och rätt – maskor som förändrar på Kulturhuset i Hallstahammar att arrangera workshoppar och demonstrationer på temat maskor. Lördagen den 3 december kl 10.00-14.00 ger medlemmar från föreningen en workshop i hur du kvastskaftsvirkar. Du har möjligheter att prova på tekniker och kan på så sätt utveckla ditt eget hantverk med tips från Kolbäcksdalens slöjdarförening.

Tid: Lördag 3 december kl 10.00-14.00.
Plats: Kulturhuset i Hallstahammar, vån 2, Parkgatan 7, Hallstahammar.
Anmälan: Ingen anmälan.
Kostnad: Kostnadsfritt.
Arrangör: Kolbäcksdalens slöjdarförening.

Utställningen Avig och rätt – maskor som förändrar visar ett spännande möte mellan mästerstickaren Evy Langlee och nyskapande gerillavirkaren Maria Yvell. Tillsammans visar deras verk den transformativa, nästan hypnotiska kraften i att skapa med garn. Utställningen är ett samarbete mellan Västmanlands läns hemslöjdsförbund, Hallstahammars kommun, Västmanlands läns museum och Kolbäcksdalens slöjdarförening. Utställningen visas 8 oktober 2022-14 januari 2023.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå