Hem / Aktiviteter / Utställning / Träsnickerier och sniderier

Träsnickerier och sniderier

2021-10-02 - 2021-10-31, 13:00-17:00
Surahammar, Utställning

Stenhuset välkomnar Tobias Fransén  hans snickerier och färgglada återbrukskonst med bl.a infällningar av skateboardbrädor till husets café.
Vernissage 2 oktober 2021

Tobias är uppväxt i Surahammar, numera bosatt i Stockholm med en bakgrund som scenograf, rekvisitör och skateboardåkare. Tobias är utbildad finsnickare och arbetar med att tillverka museiinredningar & rekvisita i trä och metall. ”Mina hantverk skapas till största del med handverktyg utomhus. Nästan allt material jag använder är återbruk. En gammal svartnad elstolpe, eller gamla skateboardbräder, vilka kan bli en massa färgglada prylar.” Se mera av Tobias på Insta.

Du kan också ta dig en fika med hembakat, titta in i hantverksbutiken eller smedsbostaden.
Samtidigt pågår utställning med Vivianne Elvström Rosqvist i konsthallen på övreplan, dock med begränsad tillgänglighet för rörelsehindrade pga trappa – ingen hiss finns.

Stenhuset är öppet lördag, söndag och helgdag 13.00 -17.00  utom januari-månad
Visas även övrig tid enligt överenskommelse för grupper.
Aktuell information finns på Stenhusets facebook-sida

Corona pandemi: 
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar ansvar för att hindra smittspridning, vilket vi förutsätter att även besökare gör. Delta bara om du känner dig frisk och är utan sjukdomssymptom!

Välkommen!

 • Datum

  2021-10-02 - 2021-10-31, 13:00-17:00

 • Vad

  Utställning

 • Plats

  Stenhuset
  Ekängsvägen 5
  73531 Surahammar

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå