Hem / Aktiviteter / Övrigt / Tälj en sked

Tälj en sked

Söndag 25 april, 10:00-15:30
Västerås, Övrigt

Tänkt att plastbanta? Intresserad av tälja? Vill du lära dig att göra en sked av färskt trä? I den här workshoppen lär du dig grundläggande materialkunskap, olika täljgrepp och tekniker.

Under ledning av Anja Sundberg, träslöjdare och skedsnidare från Sörmland lär du dig grundläggande materialkunskap, olika täljgrepp och tekniker. Du får en inblick i enkel målning och dekorering av skedar. Workshoppen passar både dig som inte har förkunskaper och dig som är van att tälja. Från 16 år. Det blir rast vid tillfälle och medtag eget fika eller enklare lunch då Karlsgatan Kafé är stängt tillsvidare på grund av pandemin.

Tid: Söndagen den 25 april kl 10.00-15.30.
Plats:
Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås. Lokal: Traversen (verkstaden).
Max antal: 6 platser.
Kostnad: Kostnadsfritt.
Obligatorisk föranmälan: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn, e-postadress samt mobilnummer.

Har ni anmält er och senare får förhinder ber vi er avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få er plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut i programkalendern på Västmanlands läns museums webbplats eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

__________________________________________________________________

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

 

#hållbararum
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå