Hem / Aktiviteter / Övrigt / Sy julklappspåsar

Sy julklappspåsar

Onsdag 02 december, 17:30-20:00
Västerås, Övrigt

Det lackar mot jul! Slå in dina klappar i annat än papper? Varför inte sy fina julklappspåsar i tyg som du kan lägga presenterna i? Ett bra tillfälle att använda spillbitar eller annat tyg som du redan har hemma i hyllan. Påsen kan mottagaren dessutom använda till annat efter paketöppnandet. Som ett extra sparpaket för en hållbar värld.

Ewa Larsson Koba, textillärare och konsthantverkare visar hur du enkelt kan sy och dekorera fina julklappspåsar både för hand och på maskin. Material finns på plats. Du får gärna ta med egna favorittyger. Det blir en kort rast vid tillfälle då du kan köpa fika i kaféet eller så tar du med dig eget.

Tid: Onsdagen den 2 december kl 17.30-20.00.
Plats: Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås. Lokal: Traversen (verkstaden).
Antal platser: 10 st (inkluderat både vuxna och barn).
Kostnad: Kostnadsfritt.
Frågor: Kontakta Ewa Larsson Koba, slöjdpedagog, 070-410 88 80.
Obligatorisk föranmälan: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, mejladress samt mobilnummer.

Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut i programkalendern på Västmanlands läns museums webbplats eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

____________________________________________________

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 30 maj 2021 i samarbete med Västmanlands läns museum.

#hållbararum
#slöjdivästmanland

 

 

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå