Hem / Aktiviteter / Övrigt / Stickcafé med Evy Langlee

Stickcafé med Evy Langlee

Tisdag 18 april, 18:00-20:30
Surahammar, Övrigt

Välkommen på Stickcafé  i Stenhuset tillsammans  med Evy Langlee.  Evy kommer att visa några av sina tröjor och även berätta lite om hur hon gör sina mönster och väljer färger till stickningarna.

Ta med det du själv vill arbeta med, men även du, som inte har någon stickning med dig är välkommen att träffa Evy och hennes tröjor!
I anslutning till aktiviteten kan även pågående utställningar, butiken och smedsbostaden besökas.
Kvällsmacka med kaffe, te eller annan dryck finns tillgängligt!

 Aktuell info på Stenhusets Facebook

Evy är en riktig stickkonstnär som har ritat och stickat massor med med tröjor och klänningar, vilka hon har visat på flera konstutställningar  och tillsammans med sina målningar. Senast kunde man se hennes fina stickade plagg i en  mycket välbesökt utställning på Kulturhuset i Hallstahammar i hösten 2022. Utställningen  Avigt och Rätt  var en utställning som Västmanlands Hemslöjdsförbund producerade tillsammans med Hallstahammars kommun.

Foto: Evy Langlee

Välkommen !

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå