Hem / Aktiviteter / Kurs / Slöjda med barn, vuxenträff

Slöjda med barn, vuxenträff

Tisdag 14 maj, 18:30-21:00
Västerås, Kurs

Välkommen till en hantverksträff med barnsliga slöjdprojekt för vuxna tisdag 14 maj kl. 18.30-21.00 i samarbete med Vuxenskolan. Lokal: Vuxenskolan Lysgränd 1 i Västerås Obs träffen är bara för vuxna.

Ledare Karin Assarsson Oom

Vi kommer att visa olika projekt man kan göra tillsammans med barn. Projekt man gör tillsammans eller barnet kan göra själv utomhus eller i ett vanligt kök. Det kommer att finnas olika exempel på saker att tillverka i textil, trä, ståltråd, kartong, återbruksmaterial. Vi har med allt material och de verktyg som behövs. Knivar, sågar, penslar, nålar, tänger, borrmaskin osv.

Du väljer vad du vill göra och är fri att fotografera det du inte hinner prova på

Gratis för medlemmar i någon av Västmanlands Hemslöjdsföreningar. Material till självkostnadspris. Icke medlemmar betalar 50 kr till materialförrådet.

Ta gärna med egen sax samt papper och penna. Om du har en sliten Tshirt som du vill trycka på ta med den också.Om du har gjort något roligt enkelt slöjdprojekt med barn, ta gärna med dig och visa.

Det finns kaffe och te. Vuxenskolan har luftiga lokaler och tillgång till hiss.

Du anmäler dig till Vuxenskolan via länk här: https://www.sv.se/avdelningar/sv-vastmanland/kurser/slojda-med-barn-72532/

Om du blir sjuk, glöm inte att avanmäla så kan någon annan få platsen om det är fullt. Vid sena återbud anmäl direkt till ledaren. 14  platser.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå