Hem / Aktiviteter / Kurs / Riddarhyttan: Slöjdx3

Riddarhyttan: Slöjdx3

2024-04-07 - 2024-05-05, 13:00-15:30
Skinnskatteberg, Kurs

Gillar du att skapa med händerna? Vill du träffa nya kompisar med samma intresse? Vill du upptäcka olika material och tekniker? Vid tre tillfällen på Allaktivitetshuset i Riddarhyttan får du testa att slöjda med olika material och i olika tekniker tillsammans med slöjdpedagog Gittan Wallin Wester. Start söndag 7 april 2024 kl 13.00-15.30.

Du anmäler dig till samtliga tre slöjdaktiviteter och du kommer att få göra blommor av korkar, kapsyler, papper och tyg. Kanske en magisk blomrabatt? Du får också skapa fantasifåglar och andra djur eller figurer av olika material.  Bra tillfälle att skapa med händerna och träffa nya kompisar! Välkommen!

ANMÄLAN
Antal tillfällen:  3
Ålder:  För dig mellan 7-13 år.
Datum för träffar: söndagar: 7 april, 21 april och 5 maj.
Tid: Kl 13.00-15.30
Max antal: 10 st.
Plats: Allaktivitetshuset i Riddarhyttan, Norra Parkvägen 2, Riddarhyttan.
Kostnad: Fritt.
Frågor:  Kontakta Gittan Wallin Wester, slöjdhandledare, 070-624 95 47.
Anmälan:  senast  31 mars 2024 till Elisabeth Billander, billanderelisabeth@gmail.com. Anmälan är bindande. Ange följande uppgifter i din anmälan: namn på ditt barn och dig, adress samt mobilnummer till vårdnadshavare, ange även ev matallergier.

Handledare för slöjdaktiviteterna är Gittan Wallin Wester, slöjdpedagog som har jobbat som textillärare i många år och är utbildad i Slöjdklubbens handledarutbildning steg 1. Notera att anmälan gäller till samtliga tre träffar och ej enskilda datum. Västmanlands läns hemslöjdsförbund genomför slöjdaktiviteterna i samarbete med Allaktivitetshuset i Riddarhyttan.

 

#allaktivitetshusetiriddarhyttan
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

 

 

 

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå