Hem / Aktiviteter / Övrigt / INSTÄLLD! Tälja till köket

INSTÄLLD! Tälja till köket

Söndag 22 november, 12:15-15:45
Västerås, Övrigt

Intresserad av tälja? Tänkt att plastbanta? Du börjar att tälja hållbart köksredskap som t ex stekspade eller smörkniv. Om du är van att tälja finns möjlighet att göra en sked av färskt trä.

Under ledning av Anja Sundberg, träslöjdare och skedsnidare från Sörmland lär du dig grundläggande täljning med kniv och får en insikt i ämnet du täljer i. Det blir en kort rast vid tillfälle då du kan köpa fika i kaféet eller så tar du med dig eget.

Tid: Söndagen den 22 november kl 12.15-15.45.
Plats: Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås. Lokal: Traversen (verkstaden).
Max antal: 10 platser (inkluderat både vuxna och barn). Under 10 år i målsmans sällskap.
Kostnad: Kostnadsfritt.
Obligatorisk föranmälan: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på ditt barn och dig, mejladress samt mobilnummer till vårdnadshavare.

Har ni anmält er och senare får förhinder ber vi er avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få er plats! Varje barn ska ha minst, och max, en deltagande vuxen med sig. Som deltagare behöver ni vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut i programkalendern på Västmanlands läns museums webbplats eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

____________________________________________________

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 30 maj 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

#hållbararum
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

 

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå