Hem / Aktiviteter / Kurs / Hantverksträff: Spinnträff och brickbandsvävning lektion 2

Hantverksträff: Spinnträff och brickbandsvävning lektion 2

Tisdag 07 februari, 18:30-21:00
Västerås, Kurs

Välkommen till spinnträff och lektion 2 i  brickbandsvävning i samarbete med Vuxenskolan

Du väljer aktivitet.

Ett tillfälle att spinna tillsammans med andra och kanske prova nya redskap. Vi har spinnredskap att låna ut och både ull och lin att spinna av.

Dessutom lektion 2 i brickbandsvävning. Vi använder de band som deltagarna gjort i ordning upp första lektionen. Den här gången tränar vi att hitta nya mönsterformer genom att ställa brickorna i olika grundformationer. Vi provar också att väva några enkla figurer genom individuella vridningar på brickorna.

Vi väver med  midjebälte och i bandvävstol och jämför.

Garn och brickor finns till självkostnadspris.

Ta gärna med egen sax och skruvtving om du har.

Deltagare som inte är medlem i någon av Västmanlands Hemslöjdsföreningar betalar 50 kr föreningen.  Det går direkt till hyran av vårt förråd på Shurgaards där vi förvarar vårt material.

Det finns kaffe te och micro.

Du anmäler dig till Vuxenskolan via den här länken: https://www.sv.se/avdelningar/sv-vastmanland/kurser/spinntraff-och-brickbandsvavning-del-2-69664/

Om du blir sjuk, glöm inte att avanmäla så kan någon annan få platsen om det är fullt.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå