Hem / Aktiviteter / Övrigt / Gör en tillsammanskrona

Gör en tillsammanskrona

Torsdag 25 april, 18:00-21:00
Norberg, Övrigt

Nyfiken på att slöjda och diskutera värderingar? Då är du välkommen till Folkis i Norberg torsdagen den 25 april kl 18.00-21.00. Under ledning av slöjdpedagog Gittan Wallin Wester skapar du och övriga deltagare en tillsammanskrona.

Under workshoppen finns tillfälle att prata om hur vi bemöter andra människor så alla känner sig välkomna och trygga. Vilka värderingar och värdeord är viktiga för dig? Du gör din personliga girlang och skriver viktiga ord/meningar på en lapp som hängs längst ner på varje girlang. Din girlang blir en del av kronan och tillsammans skapar vi en gemensam värdegrund. Tillsammanskronan kommer att hänga i lokalerna på Folkis.

Tid: Torsdag 25 april kl 18.00-21.00.
Plats:
 Ungdomsgården Folkis, Norbergs bibliotek, Järnvägsgatan 53, Norberg.

Folkis är en ny ungdomsgård i Norberg och vänder sig till dig mellan 17-21 år som bor i Norbergs kommun. Gratis. Ingen föranmälan krävs.

Välkommen!

 • Datum

  Torsdag 25 april, 18:00-21:00

 • Vad

  Övrigt

 • Plats

  Ungdomsgården Folkis, Norbergs bibliotek
  Järnvägsgatan 53
  738 30 Norberg

 • Kontaktperson

  Susann Leval
  susann.leval@hemslojd.org
  070-22 22 470

 • Kostnad

  För medlemar: Fritt inträde
  För övriga: Fritt inträde

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå