Hem / Aktiviteter / Utställning / Fotografier Året runt i vår närhet

Fotografier Året runt i vår närhet

2022-10-22 - 2022-11-20, 13:00-17:00
Surahammar, Utställning

Välkommen på vernissage i Stenhuset café  lördag 22 oktober 2022 i närvaro av fotografen/konstnärinnan Catharina Lindberg  som visar varierande fotografier tagna under hennes promenader i hembygden Surahammar med omnejd.

Samtidigt i konsthallen på övreplan visar Ingela och Lars Agger sina målningar, teckningar och skulpturer inspirerade av natur och människor. Konsthallen har begränsad tillgänglighet för rörelsehindrade pga trappa.

I huset inryms en smedsbostad inredd som i början av 1900-talet, hantverksbutik med medlemmarnas hantverk/konst, i ceféet finns fika med hembakat.

Öppet lördag och söndag kl. 13.00 – 17.00
Aktuell info finns på Stenhusets Facebook sida

Välkommen !

Smittspridning:  Än pågår infektioner och vi ber besökare att visa hänsyn till varandra, ta ansvar för att hindra smittspridning, fortsätta hålla avstånd, vara noga med handhygien och använda handsprit vid behov.
Delta bara om du känner dig frisk och är utan sjukdomssymptom!

Vill du bli medlem i en slöjd- och hantverksförening?
I Surahammars Konst och hantverksgille/Stenhusets medlemskap ingår arbetspass tillsammans med annan medlem för att hålla huset öppet och verksamheten med utställningar och hantverk igång. Välkommen till oss!

 

 • Datum

  2022-10-22 - 2022-11-20, 13:00-17:00

 • Vad

  Utställning

 • Plats

  Stenhuset
  Ekängsvägen 5
  73531 Surahammar

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå