Hem / Aktiviteter / Övrigt / Föredrag: Råd om byggnadsvård

Föredrag: Råd om byggnadsvård

Söndag 14 november, 14:00-15:00
Västerås, Övrigt

Föredrag, #byggnadsvårddetärsåjagsägerdet, med Johan Back som ger handfasta råd om vad byggnadsvård är för någonting och hur man kan tänka om man äger ett äldre hus som man vill renovera.

Johan Back har en bred utbildning med en teoretisk bas från Byggnadsantikvarieprogrammet på Högskolan på Gotland kombinerad med en praktisk timmermansutbildning i Järvsö Hälsingland.

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

Tid: Söndag 14 november kl 14.00.
Plats: Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås. Lokal: Hörsalen. Obs! Föredraget sänds även digitalt och länk kommer senare.
Antal platser:  Begränsat antal platser.
Kostnad: Fri entré.
Obligatorisk föranmälan: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

Notera att anmälan är bindande och sjukdom anmäls via samma e-post ovan som vid anmälan. För att din plats ska kunna erbjudas personer i kö är vi tacksamma för så tidig avanmälan som möjligt! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut i programkalendern på Västmanlands läns museums webbplats eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

 

#hållbararum
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

 • Datum

  Söndag 14 november, 14:00-15:00

 • Vad

  Övrigt

 • Plats

  Västmanlands läns museum
  Karlsgatan 2
  722 14 Västerås

 • Kostnad

  För medlemar: Kostnadsfritt
  För övriga: Kostnadsfritt

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå