Hem / Aktiviteter / Övrigt / Föredrag: Odla där du är

Föredrag: Odla där du är

Onsdag 13 oktober, 18:00-19:30
Västerås, Övrigt

Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla! I föreläsningen Odla där du är berättar Farbror Grön hur du enkelt kan odla goda grönsaker i dina fönster, på din balkong, takterrass, pallkrage, växthus eller friland. Han varvar praktiska odlingstips med sortrekommendationer och gröna recept.

Farbror Grön är egentligen västeråsarna  Johannes Wätterbäck och Theres Lundén. De har valt namnet Farbror Grön för att de vill dela med sig av gröna kunskaper och sitt kretsloppstänkande. De odlar, tar hand om grödorna i läcker matlagningskost, överblivet avfall komposteras och blir mullrik jord till kommande odlingar. Farbror Grön har blivit känd i hela landet, och t.o.m. i Japan, för sina odlingar, sin blogg och böckerna, om odling och vegetarisk matlagning.

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

Tid: Onsdag 13 oktober kl 18.00.
Plats: Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås. Lokal: Hörsalen.
Antal platser:  Begränsat antal platser.
Kostnad: Fri entré.
Obligatorisk föranmälan: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

Notera att anmälan är bindande och sjukdom anmäls via samma e-post ovan som vid anmälan. För att din plats ska kunna erbjudas personer i kö är vi tacksamma för så tidig avanmälan som möjligt! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut i programkalendern på Västmanlands läns museums webbplats eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel! Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk. 

 

#hållbararum
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

 • Datum

  Onsdag 13 oktober, 18:00-19:30

 • Vad

  Övrigt

 • Plats

  Västmanlands läns museum
  Karlsgatan 2
  722 14 Västerås

 • Kostnad

  För medlemar: Kostnadsfritt
  För övriga: Kostnadsfritt

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå