Hem / Aktiviteter / Övrigt / Föredrag: Från klimatångest till handlingskraft

Föredrag: Från klimatångest till handlingskraft

Söndag 17 oktober, 14:00-15:00
Västerås, Övrigt

Välkommen till en inspirerande föreläsning som ger konkreta tips och verktyg till verklig förändring. Vad kan du som individ göra? Hur påverkar du politiker och företag? Om vikten av att skapa förändring och organisera sig från depp till pepp! Föreläsningen utgår från boken Gör skillnad! Från klimatångest till handlingskraft.

Maria Soxbo, journalist, föreläsare, författare och hållbarhetsinfluencer. Som grundare av klimatklubben utsågs hon, Emma Sundh och Johanna Nilsson till Årets framtidsmamas 2019 av tidningen Mama och 2021 hamnade hon på plats 25 på Aktuell Hållbarhets ranking över Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste.

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 28 november 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund.

Tid: Söndag 17 oktober kl 14.00-15.00.
Plats: Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås. Lokal: Hörsalen.
Antal platser:  Begränsat antal platser.
Kostnad: Fri entré.
Obligatorisk föranmälan: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, e-postadress samt mobilnummer.

Notera att anmälan är bindande och sjukdom anmäls via samma e-post ovan som vid anmälan. För att din plats ska kunna erbjudas personer i kö är vi tacksamma för så tidig avanmälan som möjligt! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut i programkalendern på Västmanlands läns museums webbplats eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Med reservation för ändringar med kort varsel! Visa omtanke. Håll avstånd till varandra och stanna hemma om du känner dig sjuk. 

 

#hållbararum
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

 • Datum

  Söndag 17 oktober, 14:00-15:00

 • Vad

  Övrigt

 • Plats

  Västmanlands läns museum
  Karlsgatan 2
  722 14 Västerås

 • Kostnad

  För medlemar: Kostnadsfritt
  För övriga: Kostnadsfritt

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå