Hem / Aktiviteter / Utställning / Eco of Space – glaskonst

Eco of Space - glaskonst

2021-09-04 - 2021-09-26, 13:00-17:00
Surahammar, Utställning

Välkommen till Stenhuset i Surahammar  Vernissage utställningar lördag 4 september 2021

Konsthallen  övreplan : ”Eco of Space” glaskonst av Jarl Hohenthal  anknytning till Västmanland och med hytta i Dalsbruk i Finland. Konstnären närvarar vid vernissage. Begränsad tillgänglighet konsthall p.g.a trappa. Ingen hiss finns.

Caféet:  Ull med bl a fällar, garn, tovat, stickat, virkat, nålbundet och vävt. Britta Jacobssons tovade bildsvit ”Pelles nya kläder”.
4 september firas även hemslöjdensdag och utanför Stenhuset pågår hantverksaktiviteter för hela familjen med bl a tovning och spinning samt sagoläsning för barn av ”Pelles nya kläder”. Ett nomadtält eller jurta, som den också kallas och är tillverkad av medlemmar i länets slöjd- och hantverksföreningar under 1990-talet, finns tillfälligt uppställd utanför Stenhuset. Om vi inte hunnit rycka vår kvm lin tidigare, kommer vi även att göra det under dagen.

Övrigt: Smedsbostad inredd som i början av 1900-talet, hantverksbutik med medlemmarnas hantverk/konst och i ceféet finns fika med hembakat.
Aktuell info finns på Stenhusets Facebooksida.

Väl mött med fortsatta restriktioner för undvikande av smittspridning Corona –  god handhygien, håller avstånd och stannar hemma vis sjukdomssymptom!

 • Datum

  2021-09-04 - 2021-09-26, 13:00-17:00

 • Vad

  Utställning

 • Plats

  Stenhuset
  Ekängsvägen 5
  73531 Surahammar

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå