Hem / Aktiviteter / Övrigt / Broderiåterbruk

Broderiåterbruk

Lördag 17 oktober, 12:30-14:30
Västerås, Övrigt

Workshop med Anna Wengdin, mästarslöjdare, Sala slöjd- och hantverksförening. Anna visar kreativa sätt att brodera på olika typer av återbrukade bottenmaterial t ex jeans, skinnjackor, grova rockar och fina bomullsskjortor.

Tid: Lördag 17 oktober kl 12.30-14.30.
Plats: Hörsalen, Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.
Antal deltagare: max 24 personer.
Anmälan: susann.leval@slojdivastmanland.se.


En temavecka om slöjd och hållbarhet

Den 10-18 oktober, v 42, 2020 arrangerar hemslöjdskonsulenter i Dalarnas, Gävleborgs, Värmlands, Västmanlands, Uppsala och Örebro regioner en temavecka, Slöjd håller, om slöjd och hållbarhet med fokus på de globala hållbarhetsmålen.

Slöjd håller vänder sig till dig som vill lära nytt, prova på och hitta hållbara vägar i din vardag. Med Slöjd håller vill vi inspirera dig att använda enkla redskap, energisnåla tekniker och naturliga material. Med kunskap kan du göra egna val som bidrar till ett hållbart samhälle. Med dina händer kan du göra skillnad. Du kan också. Välkommen!

@slojdhaller
#minhållbaraslöjd
#slöjdhåller
#slojdhaller
#agenda2030

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå