Hem / Aktiviteter / Övrigt / Återbruk en trend?

Återbruk en trend?

Onsdag 18 november, 18:00-20:00
Västerås, Övrigt

Är återbruk en trend? Föreläsning med Eva Svensson som ska prata om olika begrepp (bl a återbruk, återvinning, och cirkulär ekonomi), om vår historielöshet och lite framtidsvisioner. Fokus ligger på konsumtion i relation till det egna skapandet. Evas utgångspunkt är att utan att ta med konsumtionsfrågor är det inte relevant att prata om skapande som lösning.

Eva startade utbildningen Recycle design på Eskilstuna folkhögskola för 13 år och arbetar fortfarande där, men också på ReTuna där hon har en butik, är guide och ReTunas representant i ett forskningsprojekt.

Tid: Onsdagen den 18 november kl 18.00
Plats: Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås. Lokal: Hörsalen.
Max antal: 50 platser.
Kostnad: Kostnadsfritt.
Obligatorisk föranmälan: anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se  Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, ditt namn, mejladress samt mobilnummer.

Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! Som deltagare behöver du vara på plats minst 15 minuter innan för att vi ska kunna pricka av och börja vid utsatt tid. När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut i programkalendern på Västmanlands läns museums webbplats eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk. Avanmäl gärna att du inte kommer via e-post. När vi ses på Karlsgatan 2 – håll avstånd till varandra, både inomhus och utomhus. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten alternativt använd din egen eller den handsprit som finns på plats.

____________________________________________________

Aktiviteten ingår i programverksamheten för utställningen Hållbara rum 7 november 2020 till 30 maj 2021 som görs i samarbete mellan Västmanlands läns museum och Västmanlands läns hemslöjdsförbund. .

#hållbararum
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå