Hem / Aktiviteter / Utställning / ART 021 samlingsutställning

ART 021 samlingsutställning

2022-08-06 - 2022-08-28, 13:00-17:00
Surahammar, Utställning

Välkommen till Stenhusets utställningar!
I konsthallen på övre plan har 29 medlemmar ur  ART 021 från Västerås en grupputställning i olika tekniker med  vernissage 6 augusti kl. 13.30 som livesänds på Stenhuset facebook-sida.  Några av de deltagande utställarna berättar om gruppen, sig själva och sitt skapande. De har under många år träffats och målat tillsammans, nu i lokaler på Johannisberg i Västerås. Gruppen bjuder ibland in olika professionella konstnärer till sina träffar för att få inspiration och lära sig mer.
Läs mer om gruppen på dess hemsida här

Begränsad tillgänglighet till övre plan för rörelsehindrade p g a trappa – ingen hiss finns.

I caféet:
förutom gófika med hembakat, pågår utställningen #allakansyiläder , utställning med egengjorda väskor av bl. a Clurigt, Salalaser och Cia Holmberg.

Möjlighet till workshop med Clurigt att sy egen väska onsdag 10 augusti 2022
Begränsat antal platser!  Anmälan Workshop 

Titta även i hantverksbutiken på hantverk tillverkat av gillets medlemmar och på äldre boendemiljö i smedsbostaden som Surahammars Hembygdsförening ansvarar för.
Det finns även en del böcker & tidskrifter till salu om bl. a hantverk, järnhantering och gruvmiljöer, Strömsholmskanal och om Surahammar i svunna tider.

Aktuell information tillgängligt på Stenhusets facebook-sida

Corona pandemi:  Än pågår infektioner och vi ber besökare att visa hänsyn till varandra, ta ansvar för att hindra smittspridning, fortsätta hålla avstånd och använda handsprit vid behov.
Delta bara om du känner dig frisk och är utan sjukdomssymptom!

Välkommen !

 • Datum

  2022-08-06 - 2022-08-28, 13:00-17:00

 • Vad

  Utställning

 • Plats

  Stenhuset
  Ekängsvägen 5
  73531 Surahammar

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå