Hem / Notiser / Sommarbutik i Sala

Sommarbutik i Sala

2021-06-09

Kulturkvarteret Täljstenen i Sala.Sala slöjd- och hantverksförening arrangerar även i år en sommarbutik med workshoppar i
Kulturkvarteret Täljstenen. Foto: Arkiv.

 

Succén fortsätter i år! Förra året startade Sala slöjd- och hantverksförening ett lyckat koncept – en sommarbutik med workshoppar. Närmare tusen besökare hittade till Salas nya slöjdiga mötesplats i Kulturkvarteret Täljstenen. Shopping i kombination med workshoppar och lustfyllda möten visade sig vara ett framgångsrecept. I år har butiken öppet 30 juni till 31 juli.

Aktiva medlemmarna i Sala slöjd- och hantverksförening driver även i år konceptet #salaslöjd – en mötesplats med slöjd i fokus med försäljning och workshoppar. Under juni-juli hittar alla hemestrare tjugo utställare i Kulturkvarteret Täljstenen som öppnar den 30 juni med pompa och ståt. Förutom försäljning kan besökarna delta i workshoppar. Alla programpunkter publiceras på föreningens sida på Facebook.

– Det kommer att bli försäljning av lokaltillverkade alster, workshops och varje dag kan man prova på att slöjda något. Vi kommer att hålla till på Kulturkvarteret Täljstenen, Sala, i lilla och stora Galleriet och ha workshops i verkstaden eller om vädret tillåter utomhus, berättar Kristina Dahl, Sala slöjd- och hantverksförening och projektledare för sommarbutiken.

Ny webbutik lanseras
Salas populära mötesplats #salaslöjd är öppet onsdag-lördag kl 11.00-16.00 den 30 juni till 31 juli. I samband med öppningen av sommarbutiken lanserar Sala slöjd- och hantverksförening också en webbutik med försäljning av medlemmarnas produkter. Webbutiken kommer successivt att fyllas på med produkter och adressen är slojdisala.se.

Frågor
Kontakta Kristina Dahl, Sala slöjd- och hantverksförening, 0767-90 36 40, krickolina@outlook.com.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå