Hem / Projekt / Gör en bläckfisk som vindspel!

Gör en bläckfisk som vindspel!

vindspel_bläckfisk
Vad är bättre än att luta sig tillbaka och se ett egengjort vindspel fladdra i sommarvinden medan du njuter av ett glas läsk och en god bok i hammocken? Den här bläckfisken kan gammal som ung vara medskapande i, men en vuxen får sy ihop det hela på slutet. Använd resttyger och sy kroppen av ett större tygstycke som sys som en tub och träs över en petflaska för att kroppen ska behålla sin form. Du får sy ett band tvärs över tuben, under bläckfiskarmarna för att inte pet-flaskan ska trilla ut. Jag brukar vända flaskan upp och ner för att den inte ska bli en regnsamlare. Sedan skär jag av flaskhalsen för att få en tvär avslutning, annars sticker flaskhalsen ut mellan bläckfiskens armar.

Text och bild: Borgmästaren, Mitt hem är min borg

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå