Hem / Aktiviteter / Kurs / Slöjdklubb Fagersta bibliotek

Slöjdklubb Fagersta bibliotek

2024-04-18 - 2024-10-10, 15:30-18:00
Fagersta, Kurs

Gillar du att skapa med händerna? Vill du träffa nya kompisar med samma intresse? Vill du upptäcka olika material och tekniker? Vid åtta tillfällen i Slöjdklubb på Fagersta bibliotek slöjdar du i naturnära material och får använda din fantasi. Start torsdag 18 april 2024 kl 15.30-18.00.

Slöjdklubben finns i hela Sverige och vänder sig till dig som är mellan 7-14 år. Tillsammans med dina nya slöjdkompisar och under handledning av slöjdhandledaren Gittan Wallin Wester träffas ni sammanlagt åtta gånger. Vid första tillfället bestämmer ni tillsammans vad ni vill slöjda vid nästa tillfälle.

I slöjdklubben får din fantasi styra! Kanske blir det en gemensamhetskrona, flaggor, spel, plåtblommor, drömfångare eller en korg. Eller något annat. I Slöjdklubben arbetar du i naturnära material som ull, lin och trä, men även i återbruk. Du får tid på dig att skapa med händerna, tid att upptäcka och utforska material, verktyg, redskap och slöjdtekniker. Ibland är det bara roligt att göra, inte att göra klart! Det är också ok. Du får också möjlighet att lära dig begrepp, lyssna till berättelser och få insikter om sambandet mellan slöjd, natur och ekologi. Du får också lära känna nya kompisar båda när du slöjdar och under fruktpaus. En riktigt fiffig klubb – en slöjdklubb!

ANMÄLAN
Antal tillfällen:  8
Ålder:  För dig mellan 7-14 år.
Datum för träffar: torsdagar 2024; 18/4, 2/5, 16/5, 30/5 och 29/8, 12/9, 26/9, 10/10.
Tid: Kl 15.30-18.00.
Max antal: 10 st.
Plats: Fagersta bibliotek, Västmannavägen 12, Fagersta..
Kostnad: Fritt.
Frågor:  Kontakta Gittan Wallin Wester, slöjdhandledare, 070-624 95 47.
Anmälan: senast 15 april 2024 till Susanne Florence, Fagersta bibliotek, susanne.florence@fagersta.se. Anmälan är bindande. Ange följande uppgifter i din anmälan: namn på ditt barn och dig, adress samt mobilnummer till vårdnadshavare, ange även ev matallergier.

Handledare för slöjdklubben är Gittan Wallin Wester, slöjdpedagog som har jobbat som textillärare i många år och är utbildad i Slöjdklubbens handledarutbildning steg 1. Notera att anmälan gäller till samtliga åtta träffar och ej enskilda datum. Västmanlands läns hemslöjdsförbund genomför Slöjdklubben i samarbete med Fagersta kommun.

 

#slöjdklubbfagerstabibliotek
#slöjdhåller
#slöjdivästmanland

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå